×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x goedkope gezonde tussendoortjes

The best of both worlds: gezond én goedkoop snacken! Zo hoef je je snackmomentjes niet in te leveren, wanneer je weer even gezond wilt doen. Want weet je, met deze 5x goedkope gezonde tussendoortjes kan je prima back on track blijven. Doet ook echt niks af aan de smaak hoor, ze zijn hartstikke lekker! Enne.. deze tussendoortjes kosten geen klauwen met geld, wel zo fijn. De meeste ingrediënten heb je zelfs misschien al in huis. Nou, komen ze!

1. GEZONDE SNACK: KIKKERERWTEN-CHOCOLADEREPEN

Een van de goedkope en gezonde tussendoortjes waar je waarschijnlijk niet van af kunt blijven. Deze kikkererwten-chocoladerepen zijn lekker én verantwoord. Maak ze een keer, stop ze in de vriezer en je hebt altijd een gezonde snack om op terug te vallen. Gemaakt met maar 5 goedkopere ingrediënten, die je misschien zelfs al wel in huis hebt.

2. GEZOND MARMER BANANENBROOD

Een bananenbrood mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje met goedkope gezonde tussendoortjes. Vooral deze variant niet, want die is zo mooi en lekker dat we ‘m je niet wilden onthouden. Echt, die topping, oh jongens, die is ook om je vingers bij af te likken. Dit lekkere (gezonde) laagje bovenop maak je van Griekse yoghurt, banaan, honing en maanzaad. Wij zeggen: maken maar!!

3. GEZONDE SPECULAAS-ONTBIJTWAFELS

Klaar voor je nieuwe lievelingstussendoortje? Komt-ie: de gezonde speculaas-ontbijtwafels uit ons Kids love cooking-boek. Perfect voor de hele familie! We noemen ze ontbijtwafels, maar natuurlijk kunnen deze ook prima tussendoor!

4. SUPERMAKKELIJKE BOSBESSENSCONES

Deze supermakkelijke bosbessenscones behoren tot één van onze favo goedkope gezonde snacks. Wij zijn gek op de luchtige broodjes; zeker als we ze zelf hebben gemaakt. Warm zijn ze namelijk het allerlekkerst. Je maakt deze fruitige variant met slechts 5 ingrediënten, waaronder zelfrijzend bakmeel en honing. En je kunt ze heel makkelijk invriezen, handig!

5. GEZONDE SNICKER-BITES

Van deze gezonde Snicker-bites worden wij echt héél gelukkig! Waarom? Je hebt voor deze gezonde snack maar 3 ingrediënten nodig. De dadels zijn gevuld met pindakaas en on-top een pure chocolade drizzle, ideaal voor jouw koffiemomentje!

Ben je nog niet klaar met het maken van gezonde tussendoortjes? Dan kan jij je vast ook he-le-maal uitleven met het Het gezonde tussendoortjes e-book! Hierin vind je meer dan 60 Chickslovefood-recepten van gezondere tussendoortjes. You will love it!  Of kijk even bij onze ‘gezondere baksels‘, daar vind je nog veel meer leuke receptjes!

Dit recept is geschreven op 16-11-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member