×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Het kids love cooking kookboek

Gezonde speculaas-ontbijtwafels

Gesponsord – Klaar voor je nieuwe lievelingsontbijtje? Komt-ie: de gezonde speculaas-ontbijtwafels uit ons Kids love cooking-boek. Perfect voor de hele familie! En geloof ons, die wafels maak je het liefst in het gloednieuwe wafelijzer van onze fijne partner GreenPan. Dit next level wafelijzer met PFAS-vrije (niet giftige dus!) antiaanbaklaag heeft verschillende standen waardoor je de wafel van je dromen kunt maken: van een smeuïge Luikse wafel tot een luchtige Brusselse wafel mét je eigen ingestelde crunchgehalte. Pfoeh, da’s fancy hè! Kijk, op die manier eet je het liefst 7 dagen per week ontbijtwafels. Enne pssst, GreenPan heeft niet alleen deze wafelmaker nieuw in het assortiment, ook een PFAS-vrije slowcooker, omnicooker én contactgrill zijn vanaf nu te koop. Hebberigmakend!

En let op volwassenen: dit is een recept uit ons Kids love cooking-kookboek. Hierin vind je heerlijke en gezonde kidsproof gerechten voor alle momenten van de dag. En nee, daar hoef je dus niet in je eentje voor in de keuken te staan. De recepten in dit boek zijn zo in elkaar gezet dat je ze samen met je little one(s) kunt bereiden. Vanaf een jaar of 7 kunnen ze zelfs bijna zelfstandig aan de slag en vanaf 3 jaar kunnen ze al volop taakjes doen van de ‘kleine chef’-lijstjes die je blij elk recept vindt. Hoe leuk is dat?!

Deze gezondere tiramisu pancakes moet je trouwens ook echt proberen!

Het kids love cooking-kookboek

Shop ‘t boek nu in onze shop voor slechts € 15,-.

PRE-ORDER: Het kids love cooking-kookboek

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 15-09-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member