×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x gezonde inspiratie voor in je lunchbox + sneak peek boek 3!

De scholen zijn bijna allemaal weer begonnen, mijn vakantie zit er op, het is tijd om back to business te gaan. En na zo’n zomer vol rosé en kaasjes (I am speaking for myself) is het toch heerlijk om weer even helemaal healthy te doen? Daarvoor vandaag wat gezonde inspiratie voor in je lunchbox.

Schermafbeelding 2016-08-30 om 12.20.11

Wat nemen Nina en ik zoal mee naar kantoor om de dag healthy door te brengen? Wat zijn lekkere ideetjes om je lunchtrommel mee te vullen? Nou let me tell you: ons nieuwe meal planning- kookboek zit bómvol inspiratie hiervoor! Heel veel gezonde lunchrecepten en tussendoortjes die je van tevoren klaar kunt maken (met max. 5 ingrediënten) en die perfect to go zijn. En daarnaast hebben wij altijd  wel standaard onderstaande dingen in onze lunchbox. Komen ze! 

1. Gemixte noten
Meestal ontbijten Nina en ik thuis, om vervolgens op kantoor te starten met een gezamenlijke kop koffie. Daarna gaat er altijd wel een van onze tassen open met jawel: een bakje ongezouten noten.

2. Rauwkost
Daarnaast heeft Nina bijna altijd wel een zak geraspte worteltjes bij haar. Ook zo’n ideaal to go-iets. Zoet maar wel healthy. Of ik heb een komkommer mee die ik tijdens het overleg in stukjes snijd.

3. Fruit of gedroogd fruit
Ik wissel mijn rauwkost altijd af met fruit, dat vind ik het lekkerst. Altijd hup een stukje fruit van mijn fruitschaal in mijn tas. En voor de echte zoetekauw is een handje gedroogd fruit een uitkomst. Hup zo in je lunchbox. Denk aan rozijnen, vijgen of dadels.

4. Lunchen met salade
Dan lunchen we ‘s middags altijd wel met iets van salade, zoals de  feta-granaatappeltjessalade van de foto. We nemen allerlei ingrediënten mee en maken zelf een dressing. In ons nieuwe kookboek delen we heel veel dressing-inspiratie en salade ingrediënten to go, net als het recept voor home made speltnaan, die je ook in het nieuwe boek kunt vinden!

5. Baksels in plaats van brood
En om te voorkomen dat je elke dag aan je bommetje zit, kun je naast de salade een tal van heerlijke andere dingen mee nemen in plaats van brood. Denk aan bonenpannenkoekjes, tortilla met chorizo of Oosterse eiwraps. Van dit alles kun je de recepten, die te maken zijn met maximaal 5 ingrediënten (ook niet geheel onbelangrijk!), vinden in ons derde meal planning-kookboek, welke je NU alvast hier kunt reserveren. Zoo benieuwd wat jullie ervan gaan vinden. Eind oktober is -ie in de winkels te koop!

**RESERVEER NÚ ONS DERDE KOOKBOEK: HET MEAL PLANNING KOOKBOEK **

ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX KOOKBOEK, KOOP JE HIER!
ONS EERSTE BOEK: HET 5 OR LESS KOOKBOEK, KOOP JE HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

(Foodfoto’s: Harold Pereira)

Schermafbeelding 2016-08-30 om 12.00.56 Schermafbeelding 2016-08-30 om 12.02.23

Dit recept is geschreven op 31-08-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member