Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x zelf ijs maken

Haal de zomer in huis met deze 3x zelf ijs maken lijst! Het is helemaal niet zo moeilijk om zelf lekker ijs te maken. Bij deze recepten komen er geen ingewikkelde ijsmachines, losse vormpjes of andere keukengadgets aan te pas. Het enige ver-ijste is een simpel bakblik, daarmee kan je gelijk aan de slag. Kies je favoriet uit: 3x zelf ijs maken.

1. Oreo ijsjes

Zien deze Oreo ijsjes er niet enorm leuk uit?! Deze ijslolly’s maken is een fluitje van een cent.

2. Toblerone ijs

Ijs met stukjes Toblerone en amandelen! Dat klinkt toch goddelijk? Hoe sneller je begint, hoe sneller jij van een schaaltje Toblerone ijs kan genieten.

toblerone-ijs-zijkant-chickslovefood

2. Kokos-limoen ijs

Dit ijs is echt amazing! Vooral als het buiten lekker warm is en graag de verkoeling opzoekt. Een lekker fris, zelfgemaakt ijsje van kokos en limoen!

 

 

Dit recept is geschreven op 04-07-2020

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!