×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x winterse soep

Met dit koude winterweer zeggen wij volmondig “JA!” tegen een goedgevuld kopje soep! Heerlijk om mee op te warmen en vaak ook nog gezond. Vandaag delen we 3x winterse soep, zodat jij zonder al te veel poespas een echt winters maaltje op tafel zet dat bij vrijwel iedereen in de smaak valt.

Maak je maaltijd compleet met dit gezonde knoflookbrood. Heb je nog ruimte over na die kop soep? Verwen jezelf dan eens met een van deze 10x gezonde toetjes.

1. Boerenkoolsoep met chorizo

De tijd dat boerenkool alleen gebruikt werd voor stamppot is voorbij, je kan véél meer met deze supergezonde groente. Maak bijvoorbeeld eens boerenkoolsoep met chorizo. Je hebt maar vijf ingrediënten nodig en na 30 minuten kun je al genieten van deze groene traktatie!

2. Champignonsoep – zelf maken

Een klassieke champignonsoep mag natuurlijk niet in deze 3x winterse soep ontbreken. Je maakt hem uiteraard met flink wat champignons en bospaddenstoelenbouillon. Verover de harten van je tafelgasten met dit romige soepje!

3. Snert – zelf maken

Snert, erwtensoep… Hoe je het ook noemt, lekker is het zeker! En het is helemaal niet zo moeilijk zelf te maken. In het recept vertellen we je stap voor stap hoe deze oer-Hollandse lekkernij tot stand komt.

Dit recept is geschreven op 13-02-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member