Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x shortcake

3x shortcake op een rij, dat is perfect voor de Sinner Sunday. We geven je vandaag drie varianten op de klassieke shortcake. Alle drie met een heerlijk knapperige bodem en een dikke laag karamel. Dat wordt sowieso heerlijk zondigen!

1. Snicker shortcake
Deze variant heeft een knapperige koekbodem, een dikke laag karamel bedekt met melkchocolade en pinda’s voor een heerlijke bite!
Snicker shortcake

2. Caramel shortcake
Oh oh, deze caramel shortcake is echt belachelijk lekker en zó verslavend. Eerst een laag koek, daarop een flinke laag karamel en dán ook nog die knapperige laag chocolade. 

3. Caramel shortcake met witte chocolade
Nog een variant op de klassieke caramel shortcake: shortcake met daarop een laag karamel en witte chocolade met pinda’s on top!
caramel-shortcake-met-witte-chocolade-zijkant

Dit recept is geschreven op 30-05-2020

Super Skinny Summer e-book

Geniet van 20 heerlijke, gezonde, veelal lichte recepten uit ons allernieuwste e-book! Word nu gratis Chickslovefood Member en je krijgt dit e-book meteen kado.

Word gratis member