Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Advertisement

Advertisement

Sinner Sunday

Caramel shortcake

Oh oh, deze caramel shortcake is echt belachelijk lekker en zó verslavend. Gelukkig zaten wij na 2 stukjes allemaal nok vol, want het is echt een en al machtig Sinner Sunday material wat erin gaat. Eerst een laag koek, daarop een flinke laag karamel en dán ook nog die knapperige laag chocolade. Oh boy, té lekker! Dankzij onze liefde voor karamel maakten we eerder al salted karamel biteskaramelcake en karamelfudge met amandelen. En vandaag voegen we dus weer wat lekkers toe aan onze “karamel klassiekers” ;).

Caramel shortcake wordt ook wel caramel shortbread of millionaire’s shortbread genoemd. Enne one in a million, dat is deze zeker! En zien ze er niet profi uit? Laat je trouwens niet afschrikken door het witte chocoladepatroontje. Het is super easy te maken en hoeft allemaal niet zo precies.  Oké,  let’s go!

  • 30 stuks
  • 3 uur, 0 minuten

Advertisement

Dit heb je nodig

Advertisement

En zo doe je het

Advertisement

Advertisement

Dit recept is geschreven op 04-09-2016