×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x kerstrecepten voor kinderen

Kleine eters aan tafel? Geen probleem! Deze 3x kerstrecepten voor kinderen vallen vast en zeker in de smaak bij zo’n beetje álle kids. Geen geneuzel met ‘dat lust ik nieieieiet’, dit zijn gewoon lekkere kidsproof kerstrecepten voor bij een uitgebreid kerstbuffet. Enne.. hartstikke leuk om samen met je little one(s) te maken!

1. RUDOLPH-PANNENKOEKEN

Deze pannenkoekjes zijn toch super cute?! Wij als volwassenen worden hier ook heel blij van, haha. Je maakt 4 Rudolph-pannenkoeken al in 20 minuten klaar. Naast dat ze er leuk uit zien, zijn ook nog eens héérlijk, ook wel belangrijk! 😉

2. KERSTKRANS MET COCKTAILWORSTJES

Ook wel bekend als ‘pigs in a blanket’, deze kerstrecepten voor kinderen. Eigenlijk is ‘t niets meer dan cocktailworstsjes in bladerdeeg ;). Dit gerechtje is echt easy peasy om te maken, en valt vaak in de smaak bij zowel jong als oud. Met 4 ingrediënten heb je ‘m al gemaakt. Enne.. ziet er feestelijk uit zo, toch?!

3. DISCO-APPELTJES

Appels, chocolade en sprinkles, that’s all you need. Deze vrolijke vrienden heb je zo gemaakt. Dit kerstrecept voor kinderen is leuk als dessert voor na ‘t kerstdiner, of gewoon lekker bij ‘t kerstontbijt of bij de kerstbrunch. Krijg je toch wat vitamientjes binnen, maar dan op een feestelijke manier!

Enthousiast over de kerstrecepten voor kinderen en ben je nu benieuwd naar meer? Het kids love cooking-kookboek staat vol heerlijke en gezonde kidsproof gerechten voor alle momenten van de dag. En je kunt ze gezellig samen met de kids maken! Benieuwd naar nog meer kerstrecepten? Bekijk ons kidsproof kerstmenu  om er voor de kids ook een feestje van te maken! Of bekijk onze 4x tips voor een kidsproof kerstdiner. Zo houd je de kids lekker bezig, en kan je zelf ook lekker genieten van ‘t kerstdiner!

Dit recept is geschreven op 13-12-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member