×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x homemade granola

Granola staat ‘s ochtends regelmatig bij ons op tafel. Het mengsel van geroosterde noten, granen en zaden bevat veel vitamines en is daarom een fijn alternatief voor bijvoorbeeld brood. Je kan er een eigen draai aan geven door jouw favoriete ingrediënten toe te voegen: banaan, aardbei, pindakaas… Alles kan! Ga snel aan de slag met een ontbijtje uit deze 3x homemade granola en begin vrolijk aan de dag.

Wist je dat je ook -gezond- met taart kunt ontbijten? Ja, echt waar! Op onze site vind je een heleboel verantwoorde ontbijttaarten, zoals deze banoffee ontbijttaart.

1. Granola zonder suiker

Deze granola maak je helemaal zonder suiker. En ja, dat kan echt! Dankzij de zoete smaak van banaan, vanille en rozijnen heb je namelijk niet eens door dat er zoetstof ontbreekt, beloofd!

Granola zonder suiker

2. Chocolade granola uit de pan

Wij vinden chocolade eigenlijk altijd een goed idee en komen ‘s ochtends dan ook graag ons bed uit voor deze lekkere variant. Je kan misschien zelfs iets langer onder de wol blijven liggen, want dit ontbijtje is al in 6 minuten klaar! Je maakt ‘m af met kokosflakes en honing. Klinkt goed hè? Doei, ochtendhumeur!

Chocolade granola uit de pan

3. Granola met pompoen

Huh, pompoen bij het ontbijt? Jazeker! Onze oranje vriend smaakt niet alleen lekker in de soep of ovenschotel, maar doet het ook héél goed in granola. Deze versie met ahornsiroop en speculaaskruiden is superlekker en hoort daarom echt thuis in onze 3x homemade granola. Nog een pluspuntje: je hebt meteen een flinke portie groente binnen!

Granola met pompoen

Dit recept is geschreven op 27-02-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member