×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x herfstrecepten

Het is al oktober en dat betekent: tijd voor herfstrecepten! Maak jij herfstrecepten ook het liefst klaar in de oven? Dat treft: we hebben namelijk net een Ovenbijbel uitgegeven! Dit boek geeft je ruim 150 nieuwe recepten en is dus perfect als je wat meer gebruik van je oven wil maken! Shop de Ovenbijbel hier. 

1. Vegetarische stoofpot met zoete aardappel

Deze kruidige maaltijd met bockbier, aubergine en zoete aardappel is klaar in slechts 20 minuten en je hebt maar zes ingrediënten nodig.  Tot slot gaat er heerlijke oude kaas overheen. Je hebt dus supersnel een smakelijke vegetarische stoofpot.

vegetarische stoofpot

2, Biefstukreepjes met pastinaakfrieten

Een ander soort ‘vlees, groente, aardappelen’ -gerecht. Biefstukreepjes gebakken in knoflook en salie, met pastinaakfriet en wortels. Je smaakpalet zal met dit recept zeker worden uitgedaagd.

https://chickslovefood.com/app/uploads/2018/09/Pastinaakfriet-eindfoto2-chickslovefood.jpg

 

3. Pompoenschotel met mozzarella 

Als er een ingrediënt is dat ‘herfst’ schreeuwt, is het de pompoen wel. Voor deze heerlijke pompoenschotel heb je maar 5 ingrediënten nodig. De bereiding wordt uitgelegd in deze video. En nog beter: jij kan met je voeten op de bank als de schotel in de oven staat!

pompoenschotel

 

Dit recept is geschreven op 03-10-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member