Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gezonde koekjes

Onderstaande lijst met 3x gezonde koekjes is voor iedereen die dol is op……. koekjes! Het zijn normaal gesproken niet de meest gezonde tussendoortjes. Maar wij hebben voor jullie recepten bedacht om koekjes gezonder te maken. Onze favorieten zetten we hier op een rijtje. 3x heerlijke recepten voor gezonde koekjes! Pak er lekker eentje extra!

1. Healthy baking: Chocolate chip cookies

Koekjes met chocolade chunks zijn misschien wel onze aller aller lievelings. Daar maken we dus graag een gezonde variant van met pure chocolade, havermout, dadels en honing.

Healthy baking Chocolate Chip Cookies

2. Suikervrije appelhavermout koeken

Deze appelhavermout koeken zijn ook topper! Met maar 6 ingrediënten zijn ze gemakkelijk te maken, alleen wel wat geduld, want ze moeten wel 50 minuten in de oven. Maar het wachten is het zeker waard!

Suikervrije appelhavermoutkoeken

3. Healthy baking: Notenkoekjes

Deze heerlijke notenkoeken zijn zo easy om te maken en binnen no time klaar. Lekker knapperig van buiten en smeuïg van binnen!

VEGAN NOTENKOEKJES - CHICKSLOVEFOOD

Dit recept is geschreven op 23-05-2020

Nieuw! Ovenbijbel

WAUW… TROTS.. wij hebben de nieuwste editie van de populaire 'Bijbelreeks' mogen maken! Ruim 150 heerlijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol!

Reserveer nu