×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x feestelijke borrelhapjes voor je EK-avond

Voetbalfan of niet; met deze 3x feestelijke borrelhapjes voor je EK-avond wordt elke Oranje-wedstrijd een feestje. Ons blog staat vol met lekkere hapjes, maar wij hebben alvast drie toppers voor je verzameld. Zo scoor jij, net als onze Oranje leeuwen, vast en zeker punten!

Begin je te watertanden bij het zien van deze heerlijke borreltips, maar ga je toch liever voor een gezonder alternatief? Dat kan met deze 3x gezonde borrelhapjes.

1. Kippeling met zelfgemaakte chili-mayo

Die wereldgoal van Frenkie de Jong is niets bij deze kippeling met zelfgemaakte chili-mayo. Deze crunchy snack maak je in maar 30 minuten gewoon in de oven. Houd je niet van kip of snack je liever vega? Vervang de kipstukjes dan door kleine bloemkoolroosjes.

3x feestelijk borrelhapje voor je EK-avond

2. Kaas-uien borrelbrood

Een broodje mag natuurlijk niet ontbreken op je borreltafel. Daarom staat op nummer twee in deze 3x feestelijke borrelhapjes voor je EK-avond een heerlijk kaas-uien borrelbrood. Deze snack is niet alleen mega lekker, maar ook nog eens supersnel klaar.

3. Vlammetjes uit de oven

Terwijl je borrelgezelschap aan de buis gekluisterd zit en vol spanning het schot van Memphis afwacht, schrik jij op van een korte piep. Het is de oven, want je zelfgemaakte vlammetjes zijn klaar! Deze fijne snack maak je met (vega)gehakt, filodeeg en – hoe kan het ook anders – rode peper.

3x feestelijk borrelhapje voor je EK-avond

Dit recept is geschreven op 12-06-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member