Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gezonde borrelhapjes

Voor alle borrelliefhebbers zetten wij 3x gezonde borrelhapjes onder elkaar. Je maakt ons zielsgelukkig met een drankje en snacks. Met deze drie recepten verwen jij je favoriete borrelvriend(in) op een gezonde, snelle en super lekkere traktatie. Onze 3x gezonde borrelhapjes zijn vanaf nu onmisbaar in jouw borrelrepertoire. Kies de lekkerste uit, maak je favoriete gezonde cocktail én geniet!

1. Gezond knoflookbrood

Zelf knoflookbrood maken is helemaal niet zo moeilijk en hierdoor blijft ‘ie ook gezond. Ideaal voor een healthy borrel!

2. Guacamole met gezonde tortilla chips

Maak zelf tortilla chips van volkoren wraps en eet ze samen met deze goddelijke guacamole. Je wilt nooit meer anders!

Guacamole met gezonde tortilla chips

3. Gezonde quesadilla’s

Simpel en lekker, dat zijn deze gezondere quesadilla’s met aubergine, avocado, paprika en cottage cheese. We bakken de quesadilla’s even in de pan en voor je het weet staat dit leuke borrelhapje op tafel!

gezonde quesadilla

 

Dit recept is geschreven op 27-06-2020

Reserveer nu: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

RESERVEER NU!