×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x diner met pompoen

Het is je vast niet ontgaan: vandaag is het Halloween! Bij Halloween denk je natuurlijk aan grappige baksels en scary trick-or-treat snoep, maar vooral ook aan pompoen. Daarom deze 3x diner met pompoen, zodat jij vanavond iets lekkers op tafel kunt zetten wat ook nog in de Halloween spirit past.

1. Pompoensalade

We beginnen met een simpele salade. Een aanrader door de hoeveelheid groente en de lekkere Griekse kaas die er overheen gaat. Serveer eventueel met een glas wijn en wat extra croutons.

pompoensalade

2. Pompoencurry 

Deze pompoencurry is pittig, maar ook fris. De frisse smaak komt van de yoghurt en de munt.  De gele currypasta gebruiken we om het spicy te maken. Binnen 20 minuten heb jij je Halloween-proof pompoenmaaltijd op tafel staan.

3. Wrappizza met pompoen

Pizza- én pompoenliefhebbers hebben met dit recept veel geluk. De wraps smeren we in met pompoen en beleggen we met gekarameliseerde rode ui, feta en verse peterselie. Vegetarisch en binnen 30 minuten op tafel. Lijkt ons een goede keus voor Halloween 🙂

https://chickslovefood.com/app/uploads/2019/01/eindfoto-1.jpeg

 

Dit recept is geschreven op 31-10-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member