×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x COCKTAIL VOOR KERST

Gesponsord – Niks lekkerder dan je Kerstdiner starten met een fijne borrel. Óf afsluiten uiteraard. Daarom bij deze: 3 heerlijke cocktails die jouw Kerstavond en die van je gasten nóg lekkerder maken. Voor ieder wat wils. Twee met Disaronno, eentje met Tia Maria. Scroll trouwens even naar onder voor de té mooie limited edition fles ‘Disaronno wears Trussardi‘, meteen een idee voor onder de boom. Nu te koop bij de slijter! Graag gedaan :).

3x-cocktail-disaronno-3-chickslovefood

Komen ze!

Disaronno sparkling
Zo feestelijk, dit heerlijke bubbeldrankje, maar dan met een twist. Doe wat granaatappelpitjes onder in een flute en schenk er achtereenvolgens 25 ml Disaronno en 75 ml Prosecco bij.

Disaronno sour
Less is more! Heerlijk voor iedereen die van de wat zuurdere cocktails houdt. Een lekker fris aperitief of after dinner-drankje, prima tegenhanger bij een wat zwaarder Kerstdiner. Je maakt ‘m door 60ml Disaronno, 35ml vers citroensap te mengen. Serveer in een glas met ijsblokjes of crushed ijs en maak af met een citroentje op de rand!

Tia Espresso Martini
Sla dat standaard kopje koffie maar over, dit is wat je noemt een after dinner-drankje! Meng 25ml Tia Maria, 25ml gin en een dubbele shot espresso (50ml) samen met een hand ijs in een shaker. Schudden maar en overgieten in een mooi glas. Garneer met een dot slagroom en wat mokkaboontjes. Ook heerlijk bij een chocoladedessert, bijvoorbeeld deze Turtle Cake. Wist je dat het originele recept eigenlijk 25 ml wodka bevat in plaats van 25 ml gin? Gin is een fantastische twist!

disaronno-sour-1-chickslovefood

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer.

Dit recept is geschreven op 21-12-2018

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member