Disclaimer advertorials

Gesponsorde berichten, advertorials dus, zijn berichten waar wij betaald voor krijgen, deze berichten zijn te herkennen doordat we er duidelijk Gesponsord bij zetten. Bij een barter, waarbij we dus samenwerken met gesloten beurzen zijn te herkennen doordat we erbij vermelden dat het om een samenwerking gaat.

We plaatsen nooit iets waar we niet achter staan. We hebben zelf de keuze wat we wel en niet behandelen. We testen alle producten voordat we erover schrijven,  ook de teksten schrijven we volledig zelf.

De banners die verschijnen op Chickslovefood.com zijn echter niet altijd onze eigen keuze: deze worden geplaatst door Google en ons mediabureau. Zodra we een banner zien waar we niet happy mee zijn, verzoeken wij deze partijen om te stoppen met die banner.

Chickslovefood.com en Dechicks.com is ons bedrijf en dus ons werk en ons enige en volledige inkomen. Door middel van advertenties kunnen we er voor zorgen dat de blogs niet alleen blijven bestaan, maar dat ze ook steeds mooier en beter worden!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube