×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x bakken met kruidnoten

Sinterklaas is in het land, dus wat doen we dan? Iets bakken met kruidnoten, leek ons een goeie om mee te beginnen! Daarom deze 3x bakken met kruidnoten. Wat dacht je van kruidnoten-arretjescake-muffins, chocoladetaart met truffelkruidnoten of mini-cheescecakejes met kruidnotenbodem? Dat wordt smullen. En als je niet kunt kiezen, dan maak je ze toch gewoon alle drie? 😉

Wil je jezelf tijdens het bakken graag verwennen met een lekkere latte? Maak dan eens deze Sinterklaas latte, superlekker!

1. Kruidnoten-arretjescake-muffins

Maar dat bakken moet je vooral niet té letterlijk nemen. Want je kunt namelijk ook muffins maken zónder oven! Deze kruidnoten-arretjescake-muffins bereid je namelijk in de koelkast! Ook weleens leuk!

arretjescakemuffins

2. Chocoladetaart met truffelkruidnoten

Ja, dit is een onwijze Sinner, want in dit recept gaan we all the way met slagroom, boter, suiker en witte chocolade. Oh en truffelkruidnoten dus, die zelf eigenlijk al sinnerig genoeg zijn!

TRUFFEL KRUIDENOTEN TAART SINTERKLAAS MET ROOMLAAG - CHICKSLOVEFOOD

3. Mini cheesecake met kruidnotenbodem

Deze mini-cheesecakejes met kruidnotenbodem zijn het perfecte hapje voor je kids. En zelf kun je hier natuurlijk ook van mee smullen! ?

Dit recept is geschreven op 14-11-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member