×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x avondeten voor meer mensen

Deze 3x avondeten voor meer mensen is een uitkomst als je binnenkort een gezellig etentje moet verzorgen. Want yes, we hoeven geen rekening meer te houden met een maximum aantal gasten. We maken het natuurlijk niet te bont, maar zeg dat er bijvoorbeeld tien mensen over de vloer komen. Wat moet je dan in hemelsnaam op tafel zetten? Geen paniek, want dan raadpleeg je gewoon even dit lijstje. Wat dacht je van een lekkere paella? Of een eenvoudige soto? Keuze genoeg!

Soep is ook altijd een uitkomst als het om een wat groter gezelschap gaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze geroosterde paprikasoep?

1. Next level taco’s met groenten

Huh, taco’s voor een groot gezelschap? Tuurlijk! Je zet de ingrediënten namelijk allemaal op tafel, zodat iedereen z’n eigen creatie kan maken. Dat is niet alleen supergezellig, maar ‘t scheelt jou lekker ook een hoop werk. 😉

3x avondeten voor meer mensen

2. One pot paella met kip en garnalen

Deze one pot paella mag echt niet in deze 3x avondeten voor meer mensen ontbreken. Want jup, je hebt er slechts één (grote) pan voor nodig. Je serveert ‘m met kipfilet en garnalen. Zijn er vegetariërs aanwezig? Voeg dan een extra paprika en wat sperziebonen toe.

One pot paella met kip en garnalen

3. Eenvoudige soto

We zeiden het al; soep is altijd een goed idee als je veel mensen over de vloer krijgt. Je kunt ‘m namelijk de dag van tevoren al maken, waardoor je ‘m alleen nog op hoeft te warmen. Deze eenvoudige soto maak je met kipfilet, zilvervliesrijst en zoete aardappel. Liever vega? Vervang de kip dan door tofu.

3x avondeten voor meer mensen

 

Dit recept is geschreven op 07-08-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member