×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

One pot paella met kip en garnalen

Gesponsord – Deze snelle en gezonde one pot paella met kip en garnalen wil je vanavond nog maken! Een heerlijke en snelle paella die in een halfuurtje op tafel staat. Paella is een typisch Spaans gerecht met als basis rijst, saffraan en olijfolie. Wij hebben de paella afgemaakt met kip, grote garnalen, doperwten, paprika en tomaat. Dankzij GreenPan Barcelona Black pannen zijn we ook nog eens superduurzaam bezig. GreenPan is namelijk PFAS-vrij waardoor er geen chemische stoffen in het milieu terechtkomen. Daarnaast passen GreenPan Barcelona Black pannen perfect bij onze makkelijke en gezonde aanpak. In deze video laten wij jou zien hoe gemakkelijk GreenPan in gebruik is en hoe snel je deze paella in elkaar flanst!

Wel zin in een gerecht dat je met maar één pan maakt, maar eet je (liever) vegetarisch? Dan is deze one pot spicy spaghetti jouw ding.

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Wil je dit gerecht liever vegetarisch maken? Voeg dan in plaats van de kip en gamba's een extra paprika en 200 gram sperziebonen toe. ”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 28-04-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member