×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x avondeten met hummus

Ga eens voor een gerecht uit dit 3x avondeten met hummus-lijstje. Wij zijn namelijk ontzettend fan van het kikkererwtenmengsel en hebben er dan ook al veel heerlijke gerechten mee gemaakt. Er bestaan allerlei hummus-smaken, van paprika tot pompoen en van basilicum tot mango. Zo zit er dus voor iedereen wat tussen. En nog een win: het is hartstikke skinny!

Hummus is natuurlijk onwijs lekker, maar je kunt nog véél meer met kikkererwten. Kijk maar eens naar deze 5x wat te maken met: kikkererwten.

1. Pita pizza’s

Jup, dat lees je goed. Voor dit gerecht smeer je hummus op je pizza. Geen paniek, want dat is mega lekker. Wij maken skinny pizza’s van speltpita’s die we beleggen met mozzarella en zongedroogde tomaatjes.

3x avondeten met hummus

2. Bloemkoolcouscous met hummus

Lekker en koolhydraatarm eten doe je met deze bloemkoolcouscous met hummus. Het is een lichte maaltijd met onder andere spinazie, courgette en granaatappelpitjes. Je maakt deze Skinny Six in slechts 10 minuten en met maar 6 ingrediënten.

3x avondeten met hummus

3. Linzenburger

Hummus is heerlijk in combinatie met feta en spinazie. Deze linzenburger mag dan ook zéker niet ontbreken in dit 3x avondeten met hummus-lijstje. Oh, en voor dit recept mag je trouwens ook olijven, zongedroogde tomaatjes en oregano op je boodschappenlijstje zetten, want we geven deze (vega)burger een mediterraanse twist.

3x avondeten met hummus

Dit recept is geschreven op 05-06-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member