×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Weekmenu 3

Yes, hier is je nieuwe weekmenu! Met deze 7 recepten hoef je zelf niet meer te bedenken wat je de aankomende week gaat eten. Dat hebben wij wederom al voor je gedaan. Deze week lekker gezonde receptjes met niet al te veel ingrediënten, om weer back on track te komen na de feestmaanden. Eet smakelijk alvast! 😉

Snelle kip piri piri salade met 6 ingrediënten

Onze favoriete maaltijd? Snel, makkelijk, uiteraard lekker en als het kan een beetje gezond. Nou jongens, deze snelle kip piri piri salade ticks all the boxes. Kijk nou, wat een pláátje!

Gezonde quiche met courgette

Heb jij ook zin om weer (even) healthy te doen? Dan is deze gezonde quiche met courgette je ding. Het is een pareltje van een recept!

Courgettelasagne met feta met 6 ingrediënten

Lasagne met de carbs and all is zo lekker…. maar yessss, dit is óók zo’n toppertje! Wedden dat deze courgettelasagne met feta met 6 ingrediënten ook bij jou in de smaak valt?

Griekse quinoabowl met 6 ingrediënten

Ook zo dol op bowls? Deze Griekse quinoabowl met 6 ingrediënten is ook zo’n topper. Een smaakexplosie, die ook nog eens zeer verantwoord is.

Gezonde risotto in 20 minuten

Gezonde risotto, need we say more? Eigenlijk niet, hè? Een gezondere manier, omdat we quinoa gebruiken in plaats van risottorijst.

Zoete aardappelstamppot met prei met 6 ingrediënten

Omdat we nóóit genoeg krijgen van stamppotjes: zoete aardappelstamppot met prei met 6 ingrediënten.

Gezondere kipburgers met mangosalade

Als er bij ons burgers op het menu staan, maken we die ‘t liefst helemaal zelf. Zo ook bij deze gezondere kipburgers met mangosalade.

Dit recept is geschreven op 09-01-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member