×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Zomerse risotto

Vorig jaar reed ik onderweg naar Toscane langs de rijstvelden bij Milaan. Huh, zijn er rijstvelden in Italië? Ik had geen idee! Toeval of niet, maar vorige maand mocht ik samen met Riso Gallo mee naar Milaan. We gingen op bezoek bij de rijstvelden, proefden heel veel lekkere rijstgerechtjes en keken rond in de fabriek van Riso Gallo. Yes, eindelijk wist ik hoe het precies zat met die Italiaanse rijst.

Italië is dus niet alleen het land van de pizza’s en de pasta’s. Nope, ook voor witte rijst, zwarte rijst (ja, echt. Zo lekker!) of risotto is het the place to be. En helemaal leuk, Riso Gallo verkoopt haar producten gewoon in de Nederlandse supermarkt. Terug in Nederland (met een lading inspiratie) ging ik dus de keuken in om een lekker gerechtje te maken. En het resultaat? Deze lekkere zomerse risotto met rivierkreeftjes!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 17-07-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member