×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Zoete en hartige Oud&Nieuw-hapjes

De kerstdagen zijn nog maar net achter de rug en we mogen je alweer spammen met heerlijke feesthapjes voor een mooie oudejaarsavond. Ow, how I love december! Dusss, hier komen tips voor zowel hartige- als zoete hapjes om te serveren naast je oliebollen.

1. Hollandse kaasrondjes
Wat kijk jij op oudejaarsavond? Of zit je niet voor de buis? Bij mij is het altijd een strijd: ik wil Ik Hou van Holland kijken, en mijn vriend de conference. Stel dat je meer into mijn programma bent, dan zijn deze Hollandse kaasrondjes wel echt het perfecte hapje om te serveren!

2. Popcorn
Heb je onze pimp je popcorn-posting weleens bekeken? Niks chillers dan een bak vol popcorn naast je te hebben als je een avondje conference of ander leuke tv-show hebt ingepland!

3. Pizza-breekbrood
Een topper onder de 5 or less-hapjes: dit pizza-breekbrood. Super snel te maken en echt iedereen vindt dit lekker. Maken dus!

4. Filodeegdriehoekjes met feta en pistache
My absolute favorite: dit briljante hapje bedacht door mijn wederhelft Nina! Pistache, feta, peterselie, zo ongelooflijk lekker. Echt dit moet je proberen!

5. Mini quiches Lorraine
Ja en ook dit hapje vindt iedereen lekker. Kleine quiches met prei, spek en kaas. Gegarandeerd succes!

En de zoete aanraders zijn…

1. Appelbeignets
Haal jij je oliebollen bij een stand of ga je zelf aan de slag? Wij laten je in dit appelbeignetsrecept zien dat zelf bakken écht te doen is!

2. Appelroosjes
En als je geen zin hebt in gehannes met een pan olie, dan zijn deze appelroosjes echt dé uitkomst!

4. Mini donuts
Of ook leuk: gewoon een keer geen oliebollen, maar bijvoorbeeld deze schattige mini donuts. Extra leuk met glitters zo op oudejaarsavond!

5. Funnel cakes
En last but not least: Funnel cakes. Waattt? Jaa, da’s in Amerika echt een hit. En wij hebben het recept voor je! Het smaakt naar oliebollen, alleen dan met een ander uiterlijk. Benieuwd? Morgen in de Sinner Sunday kun je zien hoe je deze schatjes maakt!

DE VIERDE DRUK VAN ONS KOOKBOEK IS IN STORES. HEB JE ‘M NOG NIET? BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER

Dit recept is geschreven op 27-12-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member