×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Zoete aardappeltortilla met zuurkool

Dat wij fan zijn van aardappeltortilla’s, dat kon je niet ontgaan zijn. De variant met zoete aardappel, feta en rode ui is het meest gemaakte CLF-recept door jullie. En terecht 🙂 Vele varianten volgden hier op Chickslovefood en ook in ons nieuwe mealplanning kookboek staat weer een goddelijk variant met chorizo, die perfect in te vriezen is trouwens.

Maar wij niet alleen zijn fan van zoete aardappeltortilla’s. Zo kwam ik laatst een variant tegen met zuurkool, in het werkelijk prachtig vormgegeven ‘Feel good food’ kookboek van Pauline Weuring (Uitpaulineskeuken.nl). En dat leek me zo’n lekkere combi, het zoete van de aardappel en het zure van de zuurkool. Dat ik ‘m heb geprobeerd. En yes, het was heerlijk! Dus bij deze deel ik hem met jullie. En uiteraard gaan alle credits naar topper Pauline :-). 1 tortilla is trouwens voor 2 personen, komt -ie.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 28-10-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member