×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Zoete aardappelstamppot met Tasty Grill

Gesponsord – Een stamppotje in de zomer? Uuuh JA! Doen we gewoon. En waarom ook niet? Zolang die stamppot maar lekker genoeg is, kunnen we er 365 dagen per jaar van eten. En lekker genoeg, dat is deze 5 or less zéker. We mengen de gestampte zoete aardappel met rucola, zongedroogde tomaatjes, pecannoten en die ontzettend lekkere, veelzijdige kaasburger van Old Amsterdam: Tasty Grill. Een heerlijke zoete aardappelstamppot, dus!

Zo krijg je een supersnel avondmaal met maar vijf ingrediënten op tafel, dat toch echt net even wat anders is dan een gebruikelijk AVG’tje. En die burger van Old Amsterdam? Ja, die moet je écht proberen, Makkelijk te bereiden in je grillpan, koekenpan of op je bbq en hij heeft die heerlijke intense kaassmaak die je kent van Old Amsterdam. Hij is verkrijgbaar als original, maar ook in een sweet chili-variant, voor als je zin hebt in wat meer pit.

Enne, na het eten van deze zoete aardappelstamppot met Tasty Grill trek gekregen in meer recepten met die lekkere kaasburger? Kijk eens even hier :). De wraps, de pita’s en de salade zijn ook echt het proberen waard.

Oké, terug naar de stamppot. Verzamel de ingrediënten, stel je timer in op een klein half uurtje en go!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 18-07-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member