×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Ontbijt

Zoete aardappel pannenkoekjes (lactosevrij)

GesponsordEr is maar weinig lekkerders dan een stapel pannenkoeken in de ochtend, vinden wij. En of je nou voor een stapel mega fluffy, dikke American pancakes gaat of kiest voor lekkere Hollandse, dunne pannenkoeken…het is éxtra fijn als die pannenkoeken dan ook nog eens gezond zijn. Niet dan?

Neem nou deze zoete aardappel pannenkoekjes. We maken ze met Arla Lactofree volle melk. Een ideaal product als je om wat voor reden dan ook geen lactose wilt eten of drinken. Daarnaast bevatten deze zoete aardappel pannenkoekjes even géén gewone suiker en juist wél volkoren meel. En oh ja, zoete aardappel natuurlijk! Na een paar van deze lekkere zoete aardappel pannenkoekjes heb je al een portie groenten binnen, en dat in de ochtend!

Arla heeft trouwens nog véél meer lactosevrije producten. Maak bijvoorbeeld ook eens deze appeltaart-havermout met Arla Lactofree halfvolle melk, of deze makkelijke kwarkbollen met Arla Lactofree magere kwark.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Serveer met Arla Lactofree roomkaas voor heerlijk romige pancakes!”

Tip van Nina

“Garneer met toppings naar keuze, zoals walnoten en plakjes banaan.”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 24-11-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member