×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Zoete aardappel curry traybake

Een traybake is eigenlijk altijd een goed idee. Deze zoete aardappel curry traybake dus ook. Waarom? Omdat je alleen maar wat groenten – en in dit geval kip – op een bakplaat (traybake dus) legt, hier wat kruiden aan toevoegt en deze in de oven schuift. Ideaal dus als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Maar gewoon lekker op de bank wil ploffen om te wachten tot de oven klaar is. Joe! That’s what we like. Deze zoete aardappel curry traybake bevat behalve zoete aardappel en curry ook kikkererwten, kippendijfilet en bloemkoolroosjes. Je gebruikt yoghurt en limoen als een soort dressing. En je serveert deze heerlijke traybake met naanbrood.

Je kunt natuurljk ook voor deze traybake met chipolataworstjes gaan. Wil je graag meer ovengerechten? Dan moet je eigenlijk even kijken naar onze Ovenbijbel. Onmisbaar in je keuken!

We willen je deze zoete aardappelstamppot met prei ook niet onthouden. Megalekker bordje comfortfood als je ‘t ons vraagt.

 

 

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 17-03-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member