×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Borrelhapjes

Zin in een heerlijk borrelbrood?

Gesponsord – Trouwe fans van ons weten het: wij zijn gék op borrelbroden. Zeker in het weekend met een glaasje erbij. We hebben dan ook al heel wat recepten online staan voor borrelbroden. Wist je dat? Want wat denk je van dit heerlijke home made knoflook-kaasbrood?

Of snel pizza-preekbrood? Hieronder de recepten van onze 5 meest favo borrelbrood recepten! Heb je nou geen zin om te bakken maar wel zin in het beste borrelbrood ever? Dan heeft Heineken iets leuks: zij gaan aanstaand weekend hun eigen The Heineken Bakery openen. Een tijdelijke bakkerij waarbij je heerlijke broden kunt kopen.

Bier en brood? Hoe dan? Nou, de broden van Heineken worden gebakken met hetzelfde gist uit het bier. Dit A-gist is een trager gist waardoor er meer smaak in het brood komt. Benieuwd?  Je kunt The Heineken Bakery bezoeken aan de Vijzelgracht 37hs in Amsterdam en is open van 18 tot en met 21 maart 2017. Meer info? Bekijk de video. En dan nog tot slot, de beloofde borrelbrood recepten vind je onder de video!

1. Breekbrood met ham en kaas | 2. 5 or less pizza preekbrood | 3. Breekbrood met ei | 4. Supersnel borrelbrood met Parmezaanse kaas en rozemarijn | 5. Home made knoflook-kaasbrood

 

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer. 

**KOOP NÚ ONS DERDE KOOKBOEK: HET MEAL PLANNING-KOOKBOEK **

ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX-KOOKBOEK, KOOP JE HIER!
ONS EERSTE BOEK: HET 5 OR LESS-KOOKBOEK, KOOP JE HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

 

 

Dit recept is geschreven op 17-03-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member