×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Zelf oliebollen maken

Gesponsord – Denk je aan Oud & Nieuw, dan denk je aan? Juist ja, champagne, oudejaarsloten én oliebollen. Toen de Staatsloterij vroeg of we van een van de beste oliebollenbakkers van Nederland wilden leren hoe je thuis de állerlekkerste exemplaren maakt, zeiden we uiteraard; JA! En echt, Remon van De Oliebollenbakkerij is een topper in het maken van de lekkerste bollen.

Hoe dan? Bekijk de video!

Abonneer je HIER op ons YouTube kanaal (is helemaal gratis en zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s!).

 

  • 20 oliebollen
  • 1 uur, 20 minuten

En nu weten wij dus ook hoe dat thuis moet. Appeltje, eitje eigenlijk! Elise maakte een hartige bol met spek en kaas, Nina een klassieke zoete met appel en rozijnen.

HIER vind je de recepten uitgeschreven! Helemaal leuk, we mochten ze ook nog verkopen én uitdelen in Remons kraam, ter ere van het gigantisch hoge te winnen bedrag á 30 miljoen euro waarop je dit jaar kans maakt in de Oudejaarstrekking. Nou, koop een oudejaarslot (ik heb ze dit jaar aan de hele familie als Kerstcadeau gegeven!), sla in die champagne en vervolgens… bakken maar!

Deze posting is gesponsord. Lees hier onze disclaimer.

Dit recept is geschreven op 27-12-2018

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member