×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Video

Wentelteefjes van Eloise van Oranje

Vandaag delen we deze wentelteefjes van Eloise van Oranje. Lucky you! Ze komen namelijk uit haar nieuwe boek ‘Learning by doing‘ en zijn – we overdrijven niet – verschrikkelijk lekker. Het geheim? Een tip van haar moeder: suikerbrood. Dat klinkt hemels en zo smaken ze dus ook. Verder maak je deze wentelteefjes natuurlijk met melk, kaneel en ei. Elo laat in de video precies zien hoe het moet, dus dit kan niet misgaan!

‘Learning by doing’ ligt sinds vorige week in de winkels en wauw, wat was het een avontuur! Samen met Eloise stonden we dagenlang in de keuken om haar familiegerechten uit te werken en gingen we op pad voor de allerleukste fotoshoots. Ondertussen heeft Elo ook nog onwijs veel anekdotes, beautyhacks en selfcare tips verzameld. Wat zijn we trots op het eindresultaat, want wat een prachtboek is dit. Benieuwd? Je shopt ‘Learning by doing’ nu in onze shop.

Voor Elo’s andere (keuken)tips zul je echt haar boek moet moeten aanschaffen, maar het recept voor haar heerlijke restjesquiche geven we je alvast cadeau.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 23-06-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member