Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

30 minuten

Vegetarische saucijzenbroodjes

Het recept voor deze vegetarische saucijzenbroodjes is niet alleen makkelijk, maar ook gruwelijk lekker. Wat ons betreft eet je ze voor lunch, als snack, bij de borrel of gewoon als avondeten. Dit recept leent zich uitstekend om lekker te variëren met kruiden. Maak bijvoorbeeld eens een Italiaanse variant of een pittige Surinaamse variant met kerrie. We weten zeker dat deze vega saucijzenbroodjes bij iedereen in de smaak zullen vallen.

En nu we dan toch lekker bezig zijn met bladerdeeg, check dan ook eens onze pizzaflappen, een soort mini-pizza calzone’s van… Ja, dat weet je natuurlijk al.

 

  • 10 porties
  • 25 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Voeg gerust jouw favo kruiden toe! Bijvoorbeeld een snuf kerrie, paprikapoeder of komijn!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 26-02-2020

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!