×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Vega zoete aardappelquiche met 6 ingrediënten

Wil je lekker en gezond eten vanavond? Je weet het, dan zit je bij Chickslovefood goed. Zet bijvoorbeeld eens deze vega zoete aardappelquiche met 6 ingrediënten op het menu. Je hoeft er nog geen uur voor in de keuken te staan, er komt geen bladerdeeg of hartige taartdeeg aan te pas en dankzij de walnoten heeft-ie een lekkere bite. En dat allemaal met maar zes ingrediënten, hè. Ideaal, toch?!

Enne, ben jij net zo’n zoete aardappel-fan als wij zijn? Pof overgebleven zoete aardappels lekker in de oven. Inspiratie daarvoor vind je hier. Ook lekker, deze curry met 6 ingrediënten.

Of ben je juist op zoek naar meer gezonde quiche-recepten nadat je deze vega zoete aardappelquiche hebt geproefd? Deze gezondere pompoenquiche met zelfs maar vijf ingrediënten is echt om je vingers bij op te eten. En probeer ook eens deze variant met spinazie!

 

 

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-02-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member