Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Ontbijt

Tropische haverpannenkoeken met kwark

Gesponsord – Het weer wordt eindelijk beter (yes!) dus hoog tijd voor een tropisch receptje.. Ja, we doen net alsof het al hoogzomer is. Moet kunnen toch? 🙂 We maken deze overheerlijke Ă©n ook nog gezonde haverpannenkoeken met kwark. Supersimpel en snel om te maken. Kortom, een ideaal verwenonbijtje, dat ook als het weer wat minder mooi is wat zonneschijn op je bord tovert!

Maar dat niet alleen.. dit ontbijtje met zuivel zorgt ook voor een sterke en goede start van je dag en past binnen een gezonde levensstijl. Zo bevatten de pancakes veel vitaminen en vezels, en is de kwark van nature rijk aan proteĂŻne (eiwitten), wat goed is voor het herstel van je spieren. Dit receptje is dus ook ideaal voor sporters. Op zoek naar nog meer lekkere ontbijtrecepten met zuivel? Kijk dan eens op: deze inspirerende pagina!

  • 30 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Deel jouw eigen ontbijtrecept met Campina-zuivel op Instagram of Facebook (jouw versie van deze pannenkoekjes mag ook) met de hashtag #sterkmetcampina. En wie weet komt jouw recept op hun ontbijtplatform te staan. :-)”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 21-04-2017

NĂş te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!