Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Tortilla’s met garnalen en avocado

Ooit at ik in Barcelona ergens mij een lokaal restaurantje een gerecht met wraps en garnalen. Iets wat ik zelf nooit zou bedenken, maar het was goddelijk. Voor me werd een grote pan geserveerd vol met garnalen in een romige saus met paprikareepjes. Een stapel wraps ernaast en smullen maar. Zoekende naar wat variatie voor mijn pak wraps, kwam dit recept van de week opeens bij me naar boven.

Nagemaakt voor zover ik me nog kon bedenken hoe het smaakte. en wow, wat een succes! Dit recept is zo ontzettend lekker, dit moet je echt een keer voor visite maken. Of gewoon voor jezelf en je vriend, zoals ik het deed. Ik kon niet meer stuk die avond, echt!

  • 2 Personen
  • 20 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 21-09-2013

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!