Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Tiramisu ijstaart met herfstfruit

Tiramisu; we zijn er dol op. Je kunt er ook zo lekker mee variëren! Zo deelden we afgelopen zomer nog het recept voor deze tiramisu met frambozen en witte chocolade en op vaderdag heb je je vader enorm blij kunnen maken met onze bieramisu. Vandaag gaan we nog een stapje verder… We combineren tiramisu met een ander goddelijk toetje: ijstaart!

En hij is heerlijk! We hebben ‘m een herfstig tintje gegeven door bramen toe te voegen aan het ijs. De lange vingers hebben we gedoopt in mandarijnensap in plaats van koffie. Mmmm… Zo lekker! Snel boodschappen doen en de keuken in. 🙂 Dan kun je vanavond genieten van dit zalige toetje! Komt -ie!

  • 6 uur, 20 minuten

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“En aanvallen maar, voordat -ie smelt! ;)

Bewaartip: serveer de ijstaart meteen of bewaar hem in de vriezer totdat je hem wilt serveren.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 15-10-2017

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!