×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Tandoori gehaktballetjes met rijst en groenten

Gesponsord – Het is natuurlijk zálig als je gezegend bent met kinderen die álles eten. Nou, heel eerlijk, die kinderen wonen niet bij ons in huis, haha. Dus het is een soort sport geworden om maaltijden te vinden die ál onze kinderen lekker vinden. Nou, news alert: we hebben zo’n maaltijd gevonden! En wat voor één! Deze tandoori gehaktballetjes vallen namelijk niet alleen in de smaak bij je kinderen, ook jij zult van dit avondmaal smullen! En zo heb je het het liefst, toch? Een maaltijd voor het héle gezin, zodat jij niet apart hoeft te gaan koken voor de kinderen (joh, daar heb je helemaal geen tijd voor), en jij geniet ondertussen net zo hard mee van dit kidsproof-maal.

Het geheim van deze maaltijd? Patak’s Tandoori Saus. Een heerlijke, lichtzoete smaakmaker met heel veel pit, zónder té pittig te zijn. Voeg lekker veel groenten, (vega) gehaktballetjes en rijst toe en je hebt met 6 ingrediënten in maar 20 minuten een wereldmaal op tafel. Probeer deze tandoori gehaktballetjes nou maar gewoon, je zult ons dankbaar zijn!

Ohja, wij gebruiken in dit recept vegetarische gehaktballetjes, het kan natuurlijk ook met gewone (runder)gehaktballetjes. Nou, aan de slag!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Lekker met Patak’s pappadum snack!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-11-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member