×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Taco’s met garnalen in 10 minuten

Gesponsord – Daar gaan we weer, nummer 2 in de serie Tex Mex in 10! Wat betekent: een héél lekker Tex Mex gerecht dat in slechts 10 minuten op tafel staat. Kan dat? Het antwoord is dus JA! Dat ontdek je met deze taco’s met garnalen. En je hebt ook nog maar eens zes ingrediënten nodig, trouwens. Hoe fijn!

Deze heerlijke soft taco’s van Santa Maria hebben een frisse vulling van garnalen, crème fraîche en limoen. En die taco’s met garnalen brengen we op smaak met Santa Maria Taco seasoning mix. De variant zonder zout en suiker toegevoegd. Mmmmm! Eerder deelden we ook al deze heerlijke, romige kip fajitas, óók klaar in maar 10 minuten dus.

Enne, ben jij sowieso wel van de Tex Mex keuken? Dan kun je met al deze recepten echt je hart ophalen.

Oké, terug naar deze taco’s met garnalen. Verzamel de ingrediënten en zet je kookwekker maar op 10 minuten, want als -ie piept kun jij al aan tafel. Ready, set, go!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Lekker met nog wat verse koriander!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 24-05-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member