×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Superkrokante zalmsticks met friet

Maak vanavond het hele gezin blij met deze superkrokante zalmsticks met friet. En geen zorgen, want je hoeft er helemaal niet lang voor in de keuken te staan! Sterker nog, dankzij dit kidsproof recept kun je misschien zelfs rekenen op een paar extra kookhulpjes. 😉 Dit recept is een kleine preview naar Het kids love cooking-kookboek dat in september verschijnt!

Meer van dit soort fijne recepten vind je hier.

Het kids love cooking-kookboek

Dit is een recept uit ons spiksplinternieuwe Het kids love cooking-kookboek. Hierin vind je heerlijke en gezonde kidsproof gerechten voor alle momenten van de dag. En nee, daar hoef je dus niet in je eentje voor in de keuken te staan. De recepten in dit boek zijn namelijk zo in elkaar gezet dat je ze samen met je little one(s) kunt bereiden. Vanaf een jaar of 7 kunnen ze zelfs bijna zelfstandig aan de slag en vanaf 3 jaar kunnen ze al volop taakjes doen van de ‘kleine chef’-lijstjes die je blij elk recept vindt. Hoe leuk is dat?!

Als je ‘t boek nu reserveert in onze shop wordt het in september bij je bezorgd. Oh, én je betaalt nu tijdelijk geen verzendkosten!

PRE-ORDER: Het kids love cooking-kookboek

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Lekker met een beetje appelmoes erbij!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 13-07-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member