Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Advertisement

Advertisement

Diner

Super Skinny: Tofu-friet met Aziatische salade

Joehoe, hello new month! Soms denk ik dat het een grap is, maar nee, de kalender zegt het echt: het is al 1 september (gefeliciteerd trouwens, broer Philip!). Ik vind een nieuwe maand altijd wel lekker, zo’n nieuw, fris, begin. Zo ook op Chickslovefood.com: we trappen september af met een kakelverse, superrrgezonde rubriek. Je weet; eigenlijk zijn wij altijd gezond, behalve op Sinner Sunday (de dag dat alles mag ;)). Onder gezond verstaan wij ook af en toe een kaasje,  een beetje room, een portie spaghetti… Zulke zaken. En terecht, daar is immers niets mis mee en het past prima in een gezond eetpatroon.

Maarrrr op maandag starten Elise en ik de week vaak súper healthy. Om weer helemaal in de gezonde vibe van een nieuwe week te komen, na een sinnerig weekend. Makkelijke magere recepten. Dus zonder al te veel vetten, suikers en koolhydraten en mét een overload aan groenten. En dat delen we vanaf nu op het blog. Vandaag nummero uno van onze nieuwe super skinny serie: patat van tofu!

Zin in meer tofu? Deze tofuspread is ook superskinny.

  • 2 Personen
  • 35 min

Advertisement

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Tofufrietjes die over zijn serveer je on the side met een lekker dipje, bijvoorbeeld, soja-wasabi, hummus of auberginespread. Je kunt de salade ook weglaten en de friet serveren als super healthy borrelhap.”

  • Tip van Nina

Advertisement

En zo doe je het

Advertisement

Advertisement

Dit recept is geschreven op 01-09-2014