Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Super Skinny: Haricots verts salade met granaatappel

Mooi plaatje hè, deze salade. Dat heb je al gauw als je granaatappelpitjes gebruikt. Ik vind granaatappel mooi, maar ook zo lekker. Knapperig en zurig, mmm. Een perfect ingrediënt voor een salade.

Mooi meegenomen: deze salade is zo feestelijk dat je hem prima op tafel kan zetten met Kerst. Deze vegetarische Kerstsalade bevat alleen maar supergezonde en skinny ingrediënten, hét bewijs dat een salade zonder kaas ook echt héérlijk is. En aan jou de keuze; eet je ‘m liever zonder carbs, of wil je graag een wat vullendere variant, om ‘m bijvoorbeeld een keer als skinny maaltijdsalade te eten? Dan voeg je wat farro toe. Hieronder de variant zodat het een echte maaltijd is, met de farro dus. Farro is een Italiaanse graansoort, lekker grote korrels. Het lijkt op spelt. Soms ís het ook daadwerkelijk spelt heb ik begrepen. Eh, dat klinkt vaag hè… Het is in ieder geval een oergraan en het smaakt goed. Dat is het belangrijkste! Een beetje nootachtig en met een goede beet. Ik heb een zakje van dit Italiaanse oergraan gewoon bij de Appie gekocht. Maar je kunt ook spelt, couscous of bulghur nemen. Okay, there we go!

  • 2 Personen
  • 30 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 08-12-2014

Super Skinny Summer e-book

Geniet van 20 heerlijke, gezonde, veelal lichte recepten uit ons allernieuwste e-book! Word nu gratis Chickslovefood Member en je krijgt dit e-book meteen kado.

Word gratis member