×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Sticky chicken rice bowl

Gesponsord – Wij zijn echte bowl-fans. Waarom? Omdat iedere maaltijd zo’n beetje in een kom kan, haha! En omdat zo’n kom comfortfood bomvol smaken gewoon ontzettend lekker is. Je kunt er zóveel kanten mee op. Koud, warm, vis, vlees, vega…. Een ontbijtbowl of een dinerbowl… het kan allemaal! Van alle soorten die we probeerden, is deze variant met sticky chicken toch wel echt een grote favoriet! En we weten zeker dat -ie ook op jouw favo-lijstje komt als je het eenmaal hebt geproefd. We maken de sticky saus zelf met sriracha, sojasaus en honing, en dat dan lekker met wat boontjes en rijst, mmmm…. Onweerstaanbaar, geloof ons nou maar!

We maken voor deze lekkere sticky chicken-maaltijd trouwens gebruik van de fijne producten van Go-Tan, die je gewoon in de supermarkt kunt scoren. Hartstikke handig!

Dit heerlijke recept komt uit ons 20 minutes or less, more to impress-kookboek. Een zalig kookboek met zowel hele snelle als wat uitgebreidere recepten van over de hele wereld. Maar ook die uitgebreidere recepten zoals deze sticky chicken rice bowl zijn hartstikke makkelijk te maken! Het hele boek bekijken? Verrassing, je kunt hem HIER downloaden :).

Nou, genoeg gekletst, waar wacht je nog op. Aan de slag nu!

Download dit boek gratis door op de cover te klikken!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 21-06-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member