×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Vlees

Soepballetjes – ZELF MAKEN

Soep en soepballetjes: ze zijn net zo onafscheidelijk als appeltaart en slagroom, friet en mayonaise, en Nina en Elise. 😉 Daarom vandaag een recept voor iedereen die ook heerlijk heeft zitten slurpen van onze supersnelle groentesoep in 8 minuten en een paar minuten extra tijd over heeft. Want kant-en-klare balletjes gebruiken is natuurlijk makkelijk en snel, maar homemade zijn ze eigenlijk véél lekkerder.

En moeilijk is het ook niet! Gehakt en overige ingrediënten in een kom doen, en kneden maar. Daarna draai je er mooie balletjes van (best mindful om te doen, haha), die je zo in je stomende pan met soep gooit als ze klaar zijn. Alsnog niet heel tijdrovend dus! Hier komt het recept.

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Eet smakelijk!

Bewaartip: Ongekookt kun je de soepballetjes wel drie tot vier maanden bewaren in de vriezer. Bereide soep met balletjes kun je nog twee dagen bewaren in de koelkast. ”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 16-02-2018

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member