Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Snelle tomatenrisotto van zilvervliesrijst

Vandaag maken we een romige, volle risotto met de smaak van gebakken tomaat. Deze snelle tomatenrisotto van zilvervliesrijst wordt (de naam zegt ’t al) gemaakt met zilvervliesrijst in plaats van risottorijst. Hierdoor is je risotto niet alleen sneller klaar, maar zit je ook nét wat sneller vol en is je Italiaanse maaltijd een stukje gezonder. All you need is een klein beetje tijd, vijf ingrediënten en goede trek.

Superhandig trouwens dat je deze risotto zo’n twee dagen in een afgesloten verpakking in de koelkast kunt bewaren. Zo kun je er ook op een andere dag nog van genieten. Je hoeft ‘m dan alleen maar op te warmen in een pan met een klein beetje water en dan is-ie weer supersmeuïg. Ook honger gekregen? Gaan we.

Weet je wat ook lekker (en gezond) is? Deze risotto van bloemkoolrijst met garnalen.

  • 2 Personen
  • 20 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 17-07-2018

Chickslovefood Skinny Six scheurkalender 2022

Dit wil je: een bomvolle kalender (365 recepten) om het hele jaar door simpel, verantwoord én behoorlijk gezond te eten. De recepten bevatten maximaal 6 ingrediënten en bij elk recept staan de voedingswaarden vermeld!

KOOP 'M HIER!