×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Ontbijt

Sneak preview: gezond roerei uit Het 20-minutes-or-less kookboek

Als je ons volgt dan weet je het al: ons splinternieuwe kookboek ligt over niet al te lang in de winkels! Maar je kunt hem nú alvast bestellen, zodat hij begin oktober als eerste bij jou op de deurmat ligt (klik daarvoor HIER). En dat niet alleen, je heb dan sowieso een exemplaar van de eerste druk in handen én betaalt geen verzendkosten. Wat dat nieuwe boek van ons nou precies inhoudt? Dát gaan we je nu vertellen.

Het 20-minutes-or-less kookboek bevat zo’n 80 recepten (ontbijt, lunch en vooral veel diner) die allemaal in minder dan 20 minuten klaar zijn. Sommigen staan al in minder dan 5 minuten op tafel (denk aan bannoffee yoghurt, een supersnelle rijstsalade), terwijl je voor sommigen iets langer aan het kokkerellen bent (een curry, of homemade burgers). Maar: állemaal staan ze in iets meer dan een kwartiertje voor je neus. Écht. Dit boek is dus voor alle drukke jongens, meiden, dames en heren die na een lange (werk)dag gezond willen eten en niet úren in de keuken willen spenderen. Geen tijd is geen excuus meer!

En om jou nu ook alvast een beetje enthousiast te maken voor dit prachtige boek waar we héél trots op zijn, zullen we de komende tijd alvast wat sneak previews delen. Vandaag trappen we af met een van onze favo’s: gezond roerei! Zoals je van ons gewend bent natuurlijk met maximaal 6 ingrediënten (net als alle andere recepten in het boek overigens) en dit toppertje maak je in slechts 10 minuten. Dit kan dus op iedere dag van de week! Zie je nu waarom wij hier zo blij van worden? 😉 Hier komt het recept!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 14-07-2018

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member