×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Quinoapizza met oranje groenten

Oranje boooven, leve de Koning en Koningin! Heb jij je Koningsdagoutfit al aan? Ik niet, hoor. Haha. Ik houd helemaal niet zo van Koningsdag. Ieder jaar ga ik heus wel weer in mijn oranje outfit naar een of ander feestje, maar écht leuk vind ik het nooit. Dus nu ben ik dan ook maar eens een keer niks aan het doen op Koningsdag. Klinkt wellicht stom, maar het is gewoon zo.

Daarom heb ik alle tijd om iets lekkers in elkaar te draaien vandaag, zoals deze superlekkere quinoapizza. Met oranje groenten, dat dan weer wel :). En naast lekker is deze pizza ook nog eens reuze gezond en skinny. Maken dus!

Zin in nog meer gezonde, skinny pizza? Probeer ook deze haverpizza eens, of ga voor bloemkoolpizza!

  • 1 plaattaart
  • 1 uur, 10 minuten

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“e kunt een pizza delen en er een groene salade bij eten, da’s genoeg voor twee personen. Je kunt de hoeveelheden natuurlijk ook verdubbelen en twee quinoapizza’s maken, óf 1 grote rechthoekige plaatpizza.”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 27-04-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member