Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Vlees

Kipfilet met walnotenkorst

Ooit maakte ik op CLF deze kip met notenkorst en romige saus. Hilarisch, op deze oude posting moet je echt even op klikken, zó lekker amateuristisch. Ik vind dat echt leuk om te zien hoe Nina en ik ooit zijn begonnen, in vergelijking met wat Chickslovefood nu is. Goed, ik vond het leuk om een skinny variant te maken van kipfilet met noten.

Geen romige saus erbij dus, maar wel veel smaak. Doordat ik eerst de kipfilets in wrijf met knoflook en daarna besmeer met mosterd. En de smaak van geroosterde walnoten is sowieso heaven, vind ik. Maken dus. Komt -ie! (En ja ik eindig bijna ál mijn recepten met komt -ie dan hè, komt -ie komt -ie dan hè).

  • 2 Personen
  • 25 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 30-05-2016

Chickslovefood Skinny Six scheurkalender 2022

Dit wil je: een bomvolle kalender (365 recepten) om het hele jaar door simpel, verantwoord én behoorlijk gezond te eten. De recepten bevatten maximaal 6 ingrediënten en bij elk recept staan de voedingswaarden vermeld!

KOOP 'M HIER!