×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Geroosterde aardappeltjes en spruitjes

Wiehoe, Sint is voorbij, dus nu mogen we écht aan de slag met Kerstrecepten! Vandaag is de Skinny Six een recept voor een bijgerecht voor Kerst. Want ja, op iedere Kersttafel horen ook aardappeltjes en groenten, toch? Aardappeltjes vinden we prima in een skinny lifestyle passen. Zolang je er niet teveel van eet én je je buik vooral vult met groenten. En dat doe je met dit schoteltje, lang leve de spruitjes! En vooral die laatste rakkers worden zó lekker zoet in dit gerecht. Mmmm….

Door aardappeltjes en groenten in één gerecht te mengen, bespaar je niet alleen tijd, het is ook nog eens heel erg lekker. Vooral als het geroosterd uit de oven komt… Win win! Ohja, ik had het alleen voor Bart en mij gemaakt, met Kerst heb je waarschijnlijk meer dan twee eters aan tafel. Gelukkig is het heel eenvoudig te vermenigvuldigen. Misschien moet je dan wel een iets langere oventijd aanhouden. Geniet van dit lekkere Kerstige bijgerecht!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 07-12-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member