Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Frisse aspergesalade

Het is aspergeseizoen! Nog een paar weekies kun je ‘het witte goud’ krijgen. M’n ouders kwamen laatst langs en namen een enorm pak heerlijke, verse, witte asperges mee van de boer uit het dorp. Mmmm! Daar moest ik natuurlijk wat mee doen. Op het feit na dat m’n plas 3 minuten nadat ik 1 hap asperge heb genomen al enorm gaat stinken, ben ik namelijk dól op asperges. Zowel de groene als de witte.

 

Bij asperges denk je snel aan gekookt (of gewokt!), maar wist je dat je ze ook rauw kan eten? Heerlijk, de smaak is dan zo lekker intens. Samen met knapperige radijsjes en frisse citroen tover je zo een heerlijke voorjaarssalade op tafel. Beetje spelt erbij en het vult prima. Geniet!

  • 2 Personen
  • 20 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 08-06-2015

Nieuw! Ovenbijbel

WAUW… TROTS.. wij hebben de nieuwste editie van de populaire 'Bijbelreeks' mogen maken! Ruim 150 heerlijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol!

Reserveer nu