Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Biefstuk-gegrilde peer salade

Voor de combi van deze salade ben ik geïnspireerd door tv-kok Casper, die tijdens de opnames van ons derde optreden bij Koffietijd een Hollandse salade met peer en biefstuk maakte. We love Casper, en I love deze variant van zijn salade. Op dit moment écht een van mijn favo gerechten om te maken als we eters krijgen. Peren in combi met lekkere knapperige sla, pecannoten en een mooi stukje biefstuk, dit is echt een indrukwekkend gerecht.

 

En daarbij niet ongezond én gemakkelijk te maken. That’s how we like it! Met uiteraard maar 6 ingrediënten, dat ook. Klinkt als het perfecte gerecht, ziet er uit als perfect en smaakt het perfect? Nou ja het komt zeker in de buurt. Proberen dus!

  • 2 Personen
  • 25 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 14-03-2016

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!