Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Skinny oranje paprika met quinoa

…Maar een rode, groene of gele mag ook, hoor ;), voor dit recept voor vegan gevulde paprika. Nederland speelt weer vanavond, yes, zin in! Ik ben ‘carnavalspubliek’, heb ik van vriendin Lobke geleerd, ik vind voetbal kijken alleen leuk om het feestje/sfeertje, haha, so true. Maar goed, vanwege onze oranje gasten versus Chili vanavond heb ik dit gerecht gemaakt met oranje paprika, gevuld met quinoa. En het is echt healthy to the max! Glutenvrij, suikervrij, vegan, bomvol groentjes. Wat wil je nog meer?

 

En het ziet er ook nog eens heel smakelijk uit, toch? Bart vond het heerlijk, en ikzelf ook eigenlijk. Ben altijd zó blij als een uitprobeersel goed uitpakt. Ik deel het graag met jullie :). Joehoe, komt -ie!

  • 2 Personen
  • 60 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 23-06-2014

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!